Tack för att du visar intresse för Carchiiing Group AB


Carhiiing är den mest dedikerade reservdelsgrossist och distributör i Sverige. Vår strävan är att erbjuda våra kunder enastående och individuell rådgivning inför deras köp av reservdelar, däck, fälgar och fordonsrelaterade produkter. Vi är dedikerade till fortsatt framgång för den oberoende reservdels försäljaren och regionala grossister.Våra anställda har ett uppdrag att förse våra kunder med den bästa produkten som finns tillgänglig till ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt för att möta marknadens krävande behov och bidra till våra kunders framgång. Vi ser det som vårt privilegium att tillgodose dina behov på dagens krävande marknad.

Vi erbjuder våra kunder en bred och komplett portfölj av kända varumärken och produkter med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi erbjuder våra kunder efterfrågeorienterad och pålitlig logistik med ett optimalt pris och prestanda-förhållande. Vi förlitar oss på kvalificerade och beprövade leverantörer för att säkerställa bästa möjliga prestanda för våra kunder.

Har du några frågor eller funderingar? Våra experter står till ditt förfogande. Kontakta oss gärna så presenterar vi våra attraktiva erbjudande till attraktiva priser.

Om oss